梦殇国际

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
热搜: 刷粉
月光下载 云刷粉软件 云刷粉网页 水贴机电脑版 安卓软件 梦殇导航(教程集合) 有任何问题请点击提问

[英语] Think carefull before you act.

TBS

A little prince in my heart。

TBS
智商
节操
海贝
这是一个关于狐狸和山羊的故事:
A thirsty Fox looks for water.
It's so hot today. And I'm so thirsty. There's no water anywhere.
The Fox keeps looking. Far away, he sees something.

Wait ! What's that? I think it's a well. I'm saved! There must be water there.
The Fox runs towards the well. He is very happy.

I was right. There's lots of water here. It looks so cold and delicious. But how can I get the water? The well looks very deep. Oh, what shall I do ?

The Fox thinks and thinks.
I can't stand it anymore. I'm too thirsty. I'll just jump in. Here I go! (splash)
The Fox jumps into the well.

It is so cool in here. The water tastes so fresh and cold. I can drink it all day. But wait a minute. This well is deeper than I thought. My paws can't reach the top. Oh my ! Now I'm im big trouble. How can I get out? There's no one nearly. There's no one to help me. What have I done! Boo – hoo.

The Fox is very scared. He can't think of a way to get out of the well. He cries all morning. Then he hears a familiar voice from far away. Suddenly, he has a good idea.

I'm thirsty and hot. Where is the water? I need a drink right now. The Goat sees the same well.He walks towards the well. Ahha! There's a well, I found some water! I can have a drink there. Thank goodness!
The Goat gets closer to the well. He hears a familiar voice.

How are you today, Goat?

What was that? Who said that? I don't see anyone around. Where did the voice come from?

The Goat keeps looking around. But can't find anyone. This is strange. I hear a voice , but there's no one around.

I'm here , Goat , I'm inside the well.

Inside the well? Whose voice was that? The Goat looks into the well. Oh my goodness, Fox! What are you doing down there?

I was thirsty. So I came down here for a drink.
How is the water? Is it fresh and cold?
Of course. The water down here is fantastic. It's the best water I've ever tasted. And I'm enjoying it all by myself.

Well, um, I'm thirsty, too. Can I come down and join you? I just need one drink.
Well, let me think about it. The Fox pretends to thinking about something.
Come on, Fox, I'm your friend. Let me come down.

Well, all right, Just this once. I didn't want to share the water with anyone. But since you are my friend, I'll let you come down.

Thanks a lot, Fox. You are too generous, I'm coming down now.
The Goat also jumps into the well and makes a big splash.
Welcome, Goat, Try the water, How is it?

Mmm… it is delicious. This is the best water in the world. Thank you for sharing it with me.
It's nothing. I'm just glad you like it. But don't you think it's too crowded in here? It was fine when I was alone. Now it's too small.

I'm sorry, shall I get out now?
No, it's okay. I've had enough water for today. I'll be leaving now. You can drink some more.
Thank you, Fox, You are too kind.

Keep drinking. I'm just jump on your back and climb out now.
The Fox steps on the Goat's back and swiftly gets out of the well.
Thank goodness, I'm out.

(echoing voice from the well) Are you there, Fox? I'm finished drinking. I want to get out now. Help me up. please.
I'm sorry, Goat, I can't help you. If I do. I might fall in again.
Please help me out, I'm not thirsty anymore. And it's getting dark in here.

That's too hard, Goat. You should have thought of a way out before. Next time, think before you act, okay? I'm busy ,I must be going.

Do't leave me here alone, Fox. I'm afraid, How can I get out by myself?
Trick another foolish animal like yourself. Good luck, Good-bye.

这个故事目前只有英文版,但是比较浅显易懂。高中生都应该可以试着看懂吧
如果版主愿意的话可以帮忙翻译下,蟹蟹哟

★▁▁▁▁[b]There's no love like your love.➹</strong>▁▁▁▁★

2万

TBS

心静如绿 为静待的人生๑

TBS
智商
节操
海贝

内涵帝K歌达人梦殇元老

你是英文专业的不
当向日葵不再向着阳光,便会永远枯竭;如同我若忘记了你,便不会再微笑▫

---૮(༼༼Ծ◞◟Ծ༽༽)ა 人生看得几清明

TBS

TBS
智商
节操
海贝
QQ
一句话都看不懂 唉。  
全站禁止灌水,后果自负 月光爆吧器 积分充值 签名档设置 积分记录 新人必备
梦殇qq群 欢迎加入群内禁止传播黄色信息!
①群:515706814 爆吧□顶贴□机器 ②群:94025161 贴吧推广□爆吧□软件 ③群:549343908 营销推广□贴吧□软件

22万

6万

6万

TBS

❤牵着我的手❤闭着眼睛走你也不会迷路❤

TBS
智商
节操
海贝

二逼青年榜上有名在线时间长水货统领签到达人

QQ
略屌

TBS

TBS
智商
节操
海贝
伪娘 发表于 2014-4-27 13:18
你是英文专业的不

不是哦

那你很喜欢英文么  详情 回复 发表于 2014-4-27 14:20
★▁▁▁▁[b]There's no love like your love.➹</strong>▁▁▁▁★

TBS

TBS
智商
节操
海贝
益达 发表于 2014-4-27 13:20
一句话都看不懂 唉。

有道词典,你值得拥有

TBS

TBS
智商
节操
海贝

恩哼         

还好有人翻译了  详情 回复 发表于 2014-4-27 13:34

TBS

TBS
智商
节操
海贝
一只口渴的狐狸寻找水。
今天真热。我很渴。没有水的地方。
狐狸继续找。远处,他看到的东西。
等一等。那是啥?我认为这是一个很好的。我得救了!必须有水存在。
狐狸朝好。他很高兴。
我是对的。有大量的水在这里。它看起来是如此的冷,美味。但我怎么能让水?井很深。哦,我该怎么办?
狐狸想了想。
我再也受不了了。我太渴了。我会跳。我到这里!(飞溅)
狐狸跳到井里。
这里真是太酷了。水的味道很鲜,冷。我可以喝一整天。但是等一下。这比我想象的更深。我的爪子不能到达顶端。噢,我的!我现在我麻烦大了。我怎么能滚出去?没有一个近。没有人帮助我。我做了什么!–呼嘘。
狐狸是很害怕。他想不出一个办法来滚出去的好。他叫所有的早晨。然后他听到一个熟悉的声音从很远的地方。突然,他有一个好主意。
我又渴又热。水在哪里?我现在需要喝一杯。山羊看到同样的好。他走向好。啊哈!有一个很好的,我发现有水!我可以喝上一杯。谢天谢地。
山羊接近井。他听到一个熟悉的声音。
你好,山羊?
那是什么呀?谁说的?我没有看到周围的人。声音从哪里来的?
山羊不回头。但是找不到任何人。这是很奇怪的。我听到一个声音,但没有人在周围。
我在这里,山羊,我在井里。
里面好吗?那是谁的声音?山羊往好。我的天啊,狐狸!你在那里做什么?
我渴了。所以我来这里喝一杯。
水是怎样的?它是新鲜和冷吗?
当然了.水在这里真是太棒了。这是我喝过的最好的水。我很享受这一切靠自己。
好的,嗯,我渴了,太。我能来和你一起?我需要喝一杯。
嘿.让我考虑一下。狐狸假装思考的东西。
来吧,狐狸,我是你的朋友。让我来的。
好吧,好吧,就这一次。我不想与任何人分享水。但你是我的朋友,我会让你下来。
谢谢,狐狸。你太慷慨了,我马上就来。
山羊也跳到井使水花四溅。
欢迎,山羊,试试水,它是怎么了?
嗯……很美味。这是世界上最好的水。谢谢你和我分享它。
小事情、不足挂齿。我很高兴你喜欢它。但你不觉得这里太拥挤?还好我独自一人时。现在它太小。
对不起,我滚出去现在?
没有,没关系。我今天有足够的水。我现在要走了。你可以喝一些。
谢谢你,狐狸,你真是太好了。
继续喝。我只是跳上你的背部和爬出来了。
在羊的狐狸后退几步,迅速得到了良好的。
谢天谢地,我出去了。
(回响的声音从井)你有,狐狸?我喝完了。我想滚出去现在。扶我起来。请。
对不起,山羊,我帮不了你。如果我做的。我可能爱上了。
请帮助我,我不渴了。和这里越来越黑了。
那太难了,山羊。你之前应该考虑出路。下一次,三思而后行,好吗?我很忙。我该走了。
别把我一个人留在这里,狐狸。我害怕,我怎么能自己滚出去?
另一个愚蠢的动物像自己的把戏。祝你好运,再见。

评分

负荷 + 5 + 5 + 5 版区有你更精彩!

全站禁止灌水,后果自负 月光爆吧器 积分充值 签名档设置 积分记录 新人必备
①群:515706814 爆吧□顶贴□机器 ②群:94025161 贴吧推广□爆吧□软件 ③群:549343908 营销推广□贴吧□软件

TBS

TBS
智商
节操
海贝
QQ
嘿嘿 刚刚去翻译了  好像看过这个故事

22万

6万

6万

TBS

❤牵着我的手❤闭着眼睛走你也不会迷路❤

TBS
智商
节操
海贝

二逼青年榜上有名在线时间长水货统领签到达人

QQ

还好有人翻译了

TBS

TBS
智商
节操
海贝
英文不懂

2万

1万

TBS

[      冷的不行 眼眶却涨着热泪为幼稚说抱歉     

TBS
智商
节操
海贝

二逼青年

QQ
我看了上边的翻译你可以把那个翻译置顶下
[ 人前笑语花相映,人后哭泣倩谁听 ]

2万

TBS

心静如绿 为静待的人生๑

TBS
智商
节操
海贝

内涵帝K歌达人梦殇元老

那你很喜欢英文么
当向日葵不再向着阳光,便会永远枯竭;如同我若忘记了你,便不会再微笑▫

---૮(༼༼Ծ◞◟Ծ༽༽)ა 人生看得几清明

TBS

TBS
智商
节操
海贝
益达 发表于 2014-4-27 13:32
嘿嘿 刚刚去翻译了  好像看过这个故事

好故事

TBS

TBS
智商
节操
海贝
smoke 发表于 2014-4-27 13:34
还好有人翻译了

能看懂否

那必须能啊  详情 回复 发表于 2014-4-27 22:07